Sony Music lanserar Jelly Palm

Nu utökar Sony Music Sverige sin affärsverksamhet genom att starta livebolaget Jelly Palm som drivs av initiativtagarna Janne Kleman och Mikael Tillman.

Jelly Palm kommer att skapa och utveckla varumärken på live- och eventsidan, både utanför och under Sonyparaplyet.

Vi har länge sökt efter ett lämpligt upplägg för att ge oss in på livescenen på allvar och nu har vi hittat det, säger Hasse Breitholtz, VD på Sony Music. Janne och Mikael är två av Sveriges vassaste på livesidan och kommer att tillföra det vi saknat i vår ambition att jobba med varumärken över hela nöjesspektrat.

Vi vill med Jelly Palm skapa ett bolag som arbetar med att utveckla egna och andras varumärken i ett live event-format. Efter att tidigare ha bokat, arrangerat konserter och festivaler ser vi nu fram emot att tillsammans med Sony Music, deras varumärken och andra nytänkande bolag skapa kreativa och bra live events, säger Mikael Tillman.

Janne Kleman har över femton års erfarenhet av bokningsbranschen. Kleman har sedan 1996 bland annat varit bokningsansvarig för Hultsfredsfestivalen vilket han kommer att fortsätta med på deltid. Mikael Tillman har tidigare arbetat på LiveNation som konsertarrangör. Både Janne och Mikael kommer närmast från AEG Live Sweden AB där båda var med sen starten 2007.

Rulla till toppen