Sonic Syndicate går skilda vägar med sångare

Sonic Syndicate
Sonic Syndicate

Metalbandet Sonic Syndicate från Falkenberg har gått skilda vägar med sin sångare Roland Johansson. Bandets egna uttalande är som följer:

Idag den 30:e mars måste vi i Sonic Syndicate tyvärr meddela att Roland har valt att lämna bandet pga personliga skäl som ligger utanför vår kontroll. Vi önskar Roland all lycka framöver och givetvis kommer vi att fortsätta att vara goda vänner. Stort tack för ditt hårda arbete och alla fantastiska äventyr som vi har varit ute på tillsammans.

Idag har vi även påbörjat sökandet efter en ny sångare. Vi har mängder av energi just nu och kan knappt bärga oss innan vi har en ny medlem i vår familj som kan hjälpa oss att nå våra drömmer. De senaste två åren har varit helt fantastiska för oss, vi har sett halva världen och mött mängder av såväl gamla som nya fans. Det är ni som håller oss levande.

Igår satte vi oss ner och bestämde oss för att inte begränsa sökandet efter en ny sångare/sångerska till vår närmsta bekantskapskrets. Det här är en stor möjlighet för oss och vi vill att alla där ute ska få en möjlighet att sprida ordet och vara delaktiga i vår jakt på en ny sångare. Kanske blir det du, en vän eller en vän till en vän som tar över mikrofonen?

5 reaktioner på ”Sonic Syndicate går skilda vägar med sångare”

  1. Neeeeeeeeeeej!!! Detta vill jag fan inte tro på, jag älskar sonic syndicate, de här får fan inte hända!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen