Shirley Clamp tar revansch på svensktoppen

shirley-clampHon kom sist vid den första deltävlingen av Melodifestivalen, men när juryns röster var färdigräknade står det klart att Shirley Clamp får revansch på Svensktoppen. ”Med hjärtat fyllt av ljus” gick in som nykomling på åttondeplatsen.

De glada dalmasarna Larz-Kristerz avancerade starkt på listan och klättrade med sin ”Carina” från sjunde- till fjärdeplatsen.

Kevin Borg behåller förstaplatsen, men Lars Winnerbäck och Miss Li ligger inte lågt efter med sin ”Om du lämnade mig nu” som behåller andraplatsen – och detta alltså efter 77 veckor på listan!!!

Bland utmanarna märktes melodifestivalaktuella Sarah Dawn Finer och Arvingarna som bland annat firar 20-årsjubileum i år och är aktuella med nya singeln ”Hela världen är du och jag”

– Våra 20 år tillsammans ska vi fira genom att ge ut ett album i höst och så gör vi en speciell jubileumsturné! Berättade Casper i Arvingarna.

Svensktoppsjuryn släppte dessutom det sista taget om förra årets melodifestival i och med att Sanna Nielsen och hennes ”Empty Room” lämnade listan efter 45 veckor.

Vem ska fylla hennes ”tomrum” på listan nu då? Ja, det får vi veta nu på söndag den 8/3 – och då hörs vi som vanligt 11.03!

Källa: SR

Rulla till toppen