Se Jay-Z på SVT ikväll

jay-z

Jay-Z’s ”Blue Print 3” flyger in på listorna i hela Europa. Albumet gick direkt in på #4 platsen i UK, Irland #3 , UK #4, Holland #12, Norge #15, Tyskland #22, Frankrike #20, USA #1, Canada #1.

Albumet är hans till dagens största succé och det gick direkt in på billboardlistans #1 plats och gör honom topplaceringsmässigt större än Elvis!

Vi är stolta att kunna meddela att Jay-Z kommer till Stockholm idag för att medverka i Skavlans talkshow på SVT. Klockan 21.00 ikväll kan ni alltså se en av världens just nu största artister i svensk TV.

Jay-Z är en av vår tids mest inflytelserika artister. Han är en av de få som lyckats nå kommersiella framgångar samtidigt som hans gatutrovärdighet är intakt; han är verkligen den amerikanska drömmen personifierad.

”The Blueprint 3” är Jay -Z’s 11e album och den sista i kritikerhyllade Blueprint-trilogin. Albumet innehåller samarbeten med Kanye West, Rihanna, Pharrell, Alicia Keys, Kid Cudi och Drake.

Under 2000-talets början grundade han det numera legendariska skivbolaget Roc-A-Fella Records, han har även hunnit att göra sig ett namn som producent åt flertalet stora artister.

Rulla till toppen