Scooter är tillbaka med nytt album

scooter

”Under The Radar Over The Top” är Scooters första studioalbum med helt nyskrivet material sedan 2007. Standard Edition innehåller 12 nya låtar med bl a singlarna ”J’adore Hardcore” och nya ”Ti Sento”, som är en coverversion av Matia Bazars eurohitdänga från 1986. Limited Edition är en dubbel CD med 22 spår där 10 av spåren är från Scooters ”mörka år”; det är hårdare, tyngre och svärtan är påtaglig. Innehåller också en DVD med intervjuer med bl.a frontfiguren H.P Baxxter.

scooter-under-the-rader-over-the-top

Albumet släpptes i Scooters hemland Tyskland för två veckor sedan och dansade sig rakt in på albumtopplistans andraplats, vilket är den bästa listplaceringen i bandets historia!

Här i Sverige släpps albumet 21 oktober.

Scooter har sålt över 25 miljoner enheter och inhöstat 80 guld- och platinautmärkelser. De har utsetts till mest framgångsrika tyska singelakt med 20 topp tio-placeringar. Även om större delen av bandets tidigare inspelningar är hardcore techno eller hard trance har de även experimenterat med dancegenrer som jumpstyle, samt då och då snuddat vid hip hop och house. De strävar alltid efter att tänja på gränsena, och har till och med samarbetat med legendariska Status Quo.

Scooter har sin helt egna, starka fanbas i Sverige, döpt till ”We Want Scooter Back In Sweden!” och som återfinns på www.scootermusic.se.

1 reaktion på ”Scooter är tillbaka med nytt album”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen