Sarah Brightman till Sverige

Den världskända och älskade sångerskan och sopranen Sarah Brightman, aktuell med sitt nya album ”Dreamchaser”, kommer med sin världsomspännande turné med samma namn till Stockholm. Upplev en unik och spektakulär konsert med enastående musik och en vacker rymdinspirerad ljusshow på Hovet den 26 februari 2014.

Med sin stämningsfulla sångröst har hon har erövrat världen, men Sarah Brightman drömmer om mer. Målet är att under 2015 ta sig utanför jordens gränser och besöka rymden. Arbetet med albumet ”Dreamchaser” har skett samtidigt som Sarah Brightman förbereder sig inför kanske sitt livs största äventyr. Albumet är inspirerat av hennes livserfarenheter och förberedelserna inför sin kommande rymdresa. Låtarna präglas av upplyftande, öppna och lugna melodier. Albumet omnämns av sångerskan själv som ”det perfekta soundtracket för vad som komma skall, inte bara för henne utan för alla, och för att inspirera människor till att sätta mål och att uppnå sina drömmar”.

”Dreamchaser” är Sarah Brightmans elfte studioalbum och första samarbete med producenten Mike Hedges som tidigare arbetat med artister som U2, Dido och The Cure.

Sarah Brightman är en av vår tids främsta sopraner med en karriär som sträcker sig över tre decennier. Hon har sålt över 30 miljoner album och hon har mottagit över 180 guld och platinaskivor i över 40 länder. Musiken är gränsöverskridande och med hits som ”Time to Say Goodbye” och ”Scarborough Fair ” sätter hon sin egen prägel på såväl äldre som nya låtar.

Vi har sett henne i alltifrån musikalframträdanden i ”Cats” och ” Phantom of the Opera” till såväl soloframträdanden på arenor, katedraler och vid olympiska spel samt framträdande tillsammans med Andrea Bocelli och Jose Carreras. Hon har även medverkat på film och är den enda artisten som samtidigt toppat både billboard dance listan och klassiska hitlistor.

Rulla till toppen