Sahara Hotnights gör extra spelning på Södra Teatern

sahara-hotnights

Sahara Hotnights turnépremiär på Södra Teatern i Stockholm sålde ut på bara några veckor. Idag adderas därför ännu en Stockholmsspelning till turnéplanen: den 2 april finns ytterligare en chans att se ett av årets mest omtalade band på Södra Teatern. Biljetterna släpps idag.

Sahara Hotnights följde den 25 februari upp succén med What If Leaving Is A Loving Thing genom ett nytt album. Plattan, Sparks, är ett experiment där bandet tolkar sina favoritlåtar. Själva säger de att innehållet är låtar som speglar bandets historia, men i ny och egen tappning. För produktionen står Björn Yttling och första singeln ”In Private”, en ny version på Dusty Springfields dito, släpptes i december 2008. Låten gick raka vägen in på Tracks-listan redan i december och snurrar idag på a-rotation på P3.

Under årets första månader har det snackats om Sahara Hotnights som aldrig förr och Live Nation är mycket glada att idag kunna komplettera turnén med ytterligare en spelning. I april är det dags!

Som support på samtliga spelningar ser vi Two White Horses.

www.saharahotnights.com
www.twowhitehorses.se

Turnéinfo:
1.4 Stockholm, Södra Teatern *UTSÅLD*
2.4 Stockholm, Södra Teatern
3.4 Lund, Mejeriet
4.4 Göteborg, Storan
10.4 Norrköping, Flygeln

Biljettinfo:

Biljetterna till extraspelningen i Stockholm släpps idag den 11 mars.

Biljetter till Stockholmsspelningen kostar 250 kronor + serviceavgift och säljs via www.sodrateatern.com, 08-531 99 490.

Biljetter till Lundspelningen kostar 220 kronor + serviceavgift och säljs via Ticnet: www.ticnet.se, 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Biljetter till Göteborgsspelningen kostar 270 kronor + serviceavgift och säljs via www.storan.nu

Biljetter till Norrköping kostar 315 kronor + serviceavgift och säljs via Ticnet: www.ticnet.se, 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Rulla till toppen