Rihanna till Sverige i höst

rihanna-live-2010

Efter enorma framgångar med turnén “Rated R” tidigare i år kan Live Nation stolt meddela att megastjärnan Rihanna besöker Sverige i höst på sin kommande turné “Loud”. Rihanna förärar Sverige med två konserter i Malmö och Stockholm.

Detta blir första chansen för alla fans att få se Rihanna framföra megahitarna “Only Girl (In The World)” och “What’s My Name” live, båda från senaste albumet “Loud” som släpptes i Sverige i mitten av november.

Med låten “Only Girl (In The World)” som gick in som #1 i flera länder var läget perfekt när hennes femte album “Load” släpptes, som även det gick rakt in på första platsen på listor världen över. Andra singeln, “What’s My Name” featuring Drake, är även den jättesuccé. Den blev Rihannas nionde #1 placering på Hot 100 och befäste därmed hennes dominans på listorna.

Nominerad till 4 Grammy Awards och hon förtjänar sitt rykte att vara en av de mest energiska och begåvade artister i världen. Hennes senaste turné “Rated R” var en enorm succé med en enastående produktion och utsålda arenor världen över.

Med en fantastisk mängd hits, “Only (girl In The World)”, “Umbrella”, “Disturbia”, “Shut Up and Drive”, och med en ännu större och mer spektakulär scenshow kommer “Load”-turnén att bli Rihannas största och bästa konsertturné någonsin.

Konsertinfo
31.10 Malmö, Malmö Arena
1.11 Stockholm, Ericsson Globe

Mer information om Rihannas Sverige-spelningar

Rulla till toppen