Rapparen DMX skriver in sig på ”Celebrity Rehab”

dmxRapparen DMX, eller Earl Simmons som han egentligen heter, är den förste kändisen som skrivit kontrakt för nästa säsong av realityprogrammet ”Celebrity Rehab” som produceras av amerikanska VH1. I programmet genomgår en rad mer eller mindre kända personer rehabilitering i TV.

Simmons föddes i Baltimore, Maryland, 1970 och slog igenom på allvar 1999 med albumet ”And Then There Was X”. Han diagnosticerades som bipolär i tonåren och åkte in och ut ur fängelse under en stor del av sin ungdom.

Simmons har dömts till fängelse flera gånger de senaste tio åren. I augusti 2007 påbörjades en utredning i Arizona angående anklagelser om djurplågeri och sommaren 2008 hittades 12 undernärda hundar, tre begravda hunder, droger och flera vapen på Simmons mark. Han erkända senare sig vara skyldig till droginnehav, stöld och djurplågeri och dömdes till 90 dagars fängelse.

Förhoppningsvis kan ”Celebrity Rehab” hjälpa honom komma till rätta med sitt liv men jag tror tyvärr att det är en otroligt dålig idé att göra detta i TV. Han behöver snarare kunna tala med någon i lugn och ro.

Rulla till toppen