Rabih utmanar REbound-kollegan Eddie

Tidigare kollegorna från bandet REbound gör sina första drag som soloartister…

Men Rabih har redan i tidigt stadie hört Eddie’s melodifestivalbidrag och känner att det är en låt han själv hade kunat gjort riktigt, riktigt bra! Samtidigt passar han iskallt på att i samma veva som exbandmedlemen går upp på scenen i Melodifestivalens andra deltävling planera singelsläppet till samma helg.

Rabih själv säger:
Att släppa en låt då hela Sverige och all media ligger som ett tätt moln kring mello hade jag förut haft i åtanke och agerat taktiskt kring. Men det har hänt en hel del under de senaste fyra åren som fått mig att inse saker. Speciellt en del som hände under REbound tiden… Men nu vill jag släppa musik hela tiden, nu bryr jag mig inte om ifall det är ett bra tillfälle eller om det drar in pengar till min ficka, jag vill visa Sverige vilken musik jag är kapabel till att gör. Jag vill släppa låtar hela tiden och jag vill göra det för alla fans som trott på mig sedan 2009. Därför känns denna tiden så mycket bättre än REbound tiden.

Självklart hoppas jag att det går bra för Eddie i Mello, men trotts det, nu är det jag mot honom!

Låten heter Pyromanen och handlar om hur livet kan vara då man försöker och försöker hålla ihop något, ett förhållande, en vänskap… men där ”andra sidan” bara vill ”bränna upp” dig. Det känns faktiskt bra att släppa en sådan låt just i denna veva…

Pyromanen är den bästa låten jag någonsin sjungit in. Den har allting som jag gillar. Som en film som man bara vill höra fortsättningen på…

Och vi undrar så klart, kan detta vara draget som får Rabih’s nya låt PYROMANEN att bränna upp vänskapen mellan de gamla idolartisterna och bandkollegorna?

Rulla till toppen