Pierced Arrows till Sverige i september

pierced-arrows

Det finns få personer som är så inspirerande som Fred och Toody Cole, de har skapat fantastisk musik i runt 40 år och har byggt upp en respekt och beundran hos sin publik som är svår att mäta. När de lade ner Dead Moon blev världen en tråkigare plats att leva på, men så vips spreds nyheten om deras nya band Pierced Arrows. Fred och Toody hade egentligen bestämt sig för att sluta turnera, det var en av anledningarna till varför de lade ner. Men som tur är blev de frustrerade och uttråkade av att inte vara ute på vägarna. Och världen blev kul igen! Sist de var i Sverige hade de bara en vinylsingel i bagaget, men lyckades fylla ett kokande Debaser Slussen i Stockholm en söndag ändå – fatta vad de kan fixa nu, ett och ett halvt år senare med ett helt album i bagaget. Pepp!

När Pierced Arrows kommer till Sverige så sammanstrålar de med sitt svenska favoritband Masshysteri och Stockholmsklubben What We Do Is Secret åker med som DJ’s och lekledare på samtliga datum.

Masshysteri är det bästa som kommit från Sverige i punkväg sen Thåströms glansdagar. Och de kan definitivt konkurera med honom om klockrena låttexter på svenska. Med rötter och medlemmar från The Vicious, Regulations och The (International) Noise Conspiracy har de för längesen visat att de är grymma musiker. Och att de bara blir bättre och bättre. Ett av Sveriges just nu bästa band.

DATUM
10 september – Göteborg, Henriksberg
11 september – Stockholm, Debaser Slussen
12 september – Malmö, Debaser Malmö
DJ’s: What We Do Is Secret

BILJETTER
Se respektive hemsida. Inget förköp i Stockholm och Malmö.

HEMSIDOR
www.myspace.com/piercedarrowspdx
www.myspace.com/masshysteri
www.whatwedoissecret.se

Rulla till toppen