Peace & Love presenterar ny festivachef och ledning

Peace & Love presenterade idag en ny festivalchef, Daniel Olsson, vilken tillträder den 1 januari. Daniel har ett tidigare förflutet inom organisationen och kommer att fokusera på de operativa delarna och ingå i ledningsgruppen. Jesper Heed fortsätter att vara tillförordnad vd tills vidare. Ledningsgruppen har även förstärkts. I november passerades rekordförsäljning av biljetter.

Ledningsgruppen förstärks
Ledningsgruppen har dessutom förstärkts med flera personer från centrala områden inom organisationen. Denna grupp tar alla beslut kring festivalen. I ledningen ingår festivalens kreative chef och vd Jesper Heed, controller Sara Hedman, personalchef Frida Björnbom, marknadsföringsansvarige Henrik Sundin, informationschef Zelina Nyhlén, bokningsansvarige Göran Beischer och ansvarige för samarbeten Kristin Forsberg.

Under början av nästa år kommer även en ny styrelse att presenteras. Denna har en spetskompetens inom ekonomi, organisation och ledarskap.

Peace & Love 2013 går tillbaka till rötterna
Nästa år arrangeras festivalen för 15:e gången. Under hösten har ledningsgruppen tagit in många synpunkter från trogna besökare och kommer göra vissa förändringar till 2013.
Fokus på festivalen blir mysig känsla, stort hjärta, mindre köer, mötesplatser mellan människor.

Peace & Love 2013 kommer att ligga i parkområdet runt Folkets park, så område ”Stad” från tidigare år kommer inte längre att vara med. Detta för att festivalområdet ska bli grönare och det ska bli ett kortare avstånd till alla festivalens sju scener.

Av de tre scener som fanns på område ”Stad” så kommer 2 att försvinna och den tredje, Venus, kommer att flytta tillbaka till sin tidigare plats inne på område ”Park”.

Cirka 150 programpunkter kommer att presenteras. Under januari så kommer 2013 års tema att presenteras.

För att hålla köerna nere och göra parkområdet mer trivsamt så kommer antalet tillgängliga biljetter att minskas till runt cirka 35 000.

Rekordförsäljning
Biljettförsäljningen passerade i november rekordförsäljning.

Fortsätter vi i den här takten som kommer biljetterna att säljas ut rekordtidigt nästa år, säger presschef Ronny Mattsson.

1 reaktion på ”Peace & Love presenterar ny festivachef och ledning”

  1. Intressant att man ser Peace & Love som en succé. För vilket annat företag som helst i den storleken så är en förlust på 13 miljoner kronor ett fatalt misslyckande.

    Inte så konstigt att man säljer slut tidigare när man minskar antalet biljetter 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen