Nya svenska pop- och househopp till SVMK Fest

Som de sista fyra akterna till SVMK Fest, vårens stora klubbfest i Stockholm, presenteras idag nya svenska stjärnhopp inom pop- och dansproducent-scenen. Postiljonen, HNNY, Dödselectro och PANG! adderas till en redan fullspäckad line-up av nya aktuella svenska och utländska akter.

Svensknorska trion Postiljonen är ett av årets mest intressanta och lovande nordiska popband. Med fantastiska spår som We Raise Our Hearts och Rivers känns det som att de dök upp från ingenstans bara för att trollbinda oss med sin drömska touch. Det är inte konstigt att de ständigt jämförs med storheter som M83, Sigur Ros, jj och Cocteau Twins. Inom kort kommer bandet att släppa en efterlängtad EP och i väntan på den så får vi se dom överföra all magi till en livescen på SVMK Fest, något de genom tidigare spelningar bevisat att de lyckas exceptionellt bra med.

I den svenska ständigt bubblande dansproducentscenen hittar vi den unga stockholmaren HNNY som via singlarna I Want To Know What Love Is och For The Very First Time visat att han är det största svenska househoppet vi sett sedan typ Stonebridge. Dansfesten kommer dessutom fortsätta genom besök av grundaren till en av landets viktigaste musikbloggar- Dödselectro – samt duon som spås bli nästa stora grej inom den elektroniska musikscencen – PANG!

Lördagen den 9 mars kommer Münchenbryggeriet att fyllas upp av 15 akter som kommer bjuda på en blandning av olika musikstilar och uttryck på två scener. Dessutom blir det massa DJ’s och feststämning till sen timme. Bland de namn som presenterats tidigare finns bland annat tyska dansgiganterna Modeselektor, efterlängtade Stockholmsspelningar med albumaktuella Lorentz & Sakarias och Nordpolen, hyllade debutanten Miriam Bryant samt den senaste dansproducenthypen Cyril Hahn.

Rulla till toppen