Nimo släpper debutalbum

Rapparen Nimo är kanske för många främst känd som Näääks ständige partner-in-crime. Men Nimo har sedan länge bevisat att han är mer än kapabel att stå på egna ben. Hans båda mixtapes ”Brush från en annan mush” vol 1 och 2 är svenska mixtape-klassiker och häromåret hade han en sommarhit med reggae-doftande ”Gungar fram”. Sedan dess har vi återigen hört honom gästa på flera av singlarna från Näääks senaste album ”Mannen utan mask”. Men nu är det till slut dags för Nimo att verkligen visa vad han går för – med det kraftigt uppskjutna och flera gånger omarbetade debutalbumet som fått just titeln ”Till slut”.

Albumet gästas av Newkid, Abidaz, Ison & Fille och givetvis Näääk. I producentstolen hittar vi bl.a Matte Caliste, Chapee, Pure P, Jeansbjörn, Skizz och Beatslingers som gett skivan ett modernt sound som passar perfekt till Nimos personliga texter.

”Till slut” släpps på Svenska inspelningar/Universal den 19 december. Under tiden drar Näääk & Nimos turné vidare genom Sverige.

Idag onsdag 5 december bjuder Nimo och kollegan Näääk på en direktsänd livekonsert hos Musikguiden i P3: Session som börjar kl. 20.30.

NÄÄÄK & NIMO PÅ TURNÉ
6/12 Nefertiti, Göteborg
7/12 Nöjespalatset, Katrineholm
15/12 Mariehamn, Åre
11/1 Country Club. Åre
13/1 Ice Nightclub, Sälen

Mer information om Nimos Sverige-spelningar

Rulla till toppen