Mustasch gör en unik höstturné

mustasch-hostturne-2009

Att Mustasch är bland det tuffaste man kan se på en svensk scen behöver nog ingen påminnas om. Redan i somras stod det klart att bandet släpper uppföljaren till 2007 års Grammisbelönade ”Latest Version of the Truth” den 30 september och sedan ger sig ut på sin största Sverigeturné någonsin. Den här scenproduktionen kommer att få allt du tidigare sett av Ralf Gyllenhammar och hans mannar att blekna i jämförelse. Ett bevis så gott som något är förbanden vi nu kan presentera:

Aggressive Chill från Strömstad lär bli nästa hårda rockband att slå igenom stort i Sverige. Liksom Mustasch – vars producent Tobias Lindell de lånat för att ge kommande albumet ”Destination 7734” den rätta skärpan – balanserar de benknäckande metalriff med refränger som kommer att fylla arenor i framtiden. Fast här handlar det om ett slickare, mer amerikanskt sound som kan ta bandet hur långt som helst. Ha öronen på dem redan från början.

Ett ännu större utropstecken i sammanhanget är The Amazing Knicker Kittens Burlesque Revue, som bjuder på något du knappast sett på en hårdrocksscen förut: klassisk burleskshow. Inspirationen hämtas från Hollywoods gyllene år; stilen är lika varmt humoristisk som den är glamorös och utmanande. Eller som de själva beskriver det: danspunk i strutsfjädrar.

I juni tävlade gruppen på Burlesque Hall of Fame i Las Vegas och vann pris för ”Bästa klassiska burleskakt”. Om du som hänfört sitter i publiken är man eller kvinna spelar ingen roll. I höst får Knicker Kittens ditt hjärta att slå dubbla slag – innan Mustasch mosar det med en slägga. Ha pacemakern redo.

Hemsidor:
www.mustasch.net
www.knickerkittens.com
www.aggressivechill.com

Speldatum:
LÖRDAG 17 OKTOBER – ANNEXET, STOCKHOLM
LÖRDAG 24 OKTOBER – LISEBERGSHALLEN,
GÖTEBORG

Biljetter till konserten kostar 325 kr+ serviceavgift och säljs via Ticnet, www.ticnet.se, samt lokala Ticnet-ombud. Bokade biljetter kan lösas ut hos valfritt ATG-ombud.

Åldersgräns: 13 år.

1 reaktion på ”Mustasch gör en unik höstturné”

  1. Håller med dig, Mustach live är någonting utöver det vanliga. Var på deras spelning i Göteborg den 24/10, shit vad grymt det var:)

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen