Moto Boy uppträder i kyrkor

moto-boyI januari byter vi ut klockspel mot hårdrocksgitarr och placerar Moto Boy, några stråkar och ett piano i två favoritkyrkor. Den 25 januari ser vi honom i Uppenbarelsekyrkan i Hägersten i Stockholm och den 27 januari i Caroli Kyrka i Malmö.

När Moto Boy i december förra året släppte minialbumet For Martha började vi fundera på vilket som egentligen var den bästa kontexten för de falsett- och elgitarrkryddade klassiska styckena. Vi hade ju under sommaren och hösten sett Malmös högklackade sweetheart förtrolla publik på både stora festivalscener och mindre klubbscener, men här krävdes något lite extra. Något som var lite större, men ändå enklare. Lite mer eftertänksamt. Ännu vackrare. Precis som For Martha faktiskt låter. Valet föll på två kyrkor, en i Hägersten i Stockholm och en i Malmö.

Moto Boy, Oskar Humlebo, släppte sitt debutalbum i januari 2008 och möttes av idel rosor och beröm. Året blev till en enda lång succé som avrundades med minialbumet For Martha. Albumet innehåller fyra klassiska stycken, bland annat ”Ave Maria” och ”Pie Jesu”, och en helt ny Moto Boy-låt.

I slutet av januari ser vi Moto Boy tillsammans med vänner på stråkar och klaviatur i Uppenbarelsekyrkan och Caroli Kyrka. Det blir andakt, visioner och stora drömmar!

Konsertinfo:
25.1 Stockholm, Uppenbarelsekyrkan i Hägersten
27.1 Malmö, Caroli Kyrka

Biljetter:
Inget förköp.

Rulla till toppen