Miley Cyrus slår rekord på YouTube

För två veckor sedan släppte Miley Cyrus musikvideon till ”We Can’t Stop” och succén är redan ett faktum! Den omtalade och kontroversiella videon till ”We Can’t Stop” slog Justin Biebers tidigare rekord om flest videovisningar på YouTube under 24 timmar. ”We Can’t Stop” är med sina 10,7 miljoner visningar den mest streamade videon under ett dygn. I natt passerade dessutom musikvideon 50 miljoner visningar sedan premiären den 19 juni.

”We Can’t Stop” har toppat iTunes-listan här i Sverige och samma succé har hon upprepat i ytterligare 30 länder världen över.

Singeln är just nu #3 på Billboard Hot 100 och fortsätter klättra mot toppen.

I höst släpper Miley Cyrus sitt fjärde album, sitt första via Sony Music, som definitivt kommer presentera en ny sida av den 20-åriga sångerskan. På nya skivan samarbetar hon med några av musikbranschens största låtskrivare och producenter; Pharrell Williams, will.I.am och Dr. Luke för att nämna några.

”This will redefine everything you think of as Miley Cyrus when you hear this new album”will.i.am

Miley har imponerande 26 miljoner fans på Facebook och över 12 miljoner följare på Twitter. Bara i USA har hon har sålt över 12 miljoner album och 20 miljoner singlar. Miley Cyrus har gjort succé i otaliga TV-serier och filmer sedan karriären startade 2006.

Nu ser vi fram emot att ta del av Miley 2.0 och den nya musiken!

Rulla till toppen