Metallica spelar i Hultsfred i sommar

metallica

SONISPHERE är en ny internationellt turnerande musikfestival som samlar ihop flera av dagens bästa artister under sin turné i Europa.
Den 18 juli stannar SONISPHERE till i Hultsfred med Metallica som headliner. Just nu jobbar vi på att sätta ihop en perfekt rockig lineup med några av de bästa banden i världen. Vi är nästan klara och kommer inom några veckor att gå ut med fler band samt information om biljettsläpp och biljettpris.
”We’re stoked to be touring England and Europe with Sonisphere”, säger Metallica’s Lars Ulrich. “Summer festivals in Europe are what Metallica do best. We can’t wait to see all of our fans over there.”

SONISPHERE handlar om kvalitet. Istället för att trycka in så många band som möjligt på flera scener och tvinga fansen att välja och välja bort kommer festivalen att bestå av 10-12 band som alternerar mellan två scener. Med andra ord – du kommer inte missa någonting på hela dagen.

SONISPHERE kommer att gå av stapeln runtom i Europa under sommaren och dra hundratusentals fans. Vi hoppas att du vill vara med när vi skapar historia med den här spektakulära festivalen!

Datum:
LÖRDAG 18 JULI – FOLKETS PARK, HULTSFRED

Hemsidor:
www.sonispherefestivals.com
www.metallica.com
www.myspace.com/metallica

Information om datum och detaljer för biljettsläpp kommer inom kort.

Åldersgräns: 13 år.

Rulla till toppen