Melody Club släpper nytt album i april

melody-club

Nu står det klart att Melody Club släpper sitt fjärde album ”Goodbye To Romance” den 22 april. Idag släpps det första smakprovet från skivan, låten ”Girls Don’t Always Wanna Have Fun”.

Det nya albumet är inte bara den fjärde skivan från Melody Club. Det här är skivan som är mer Melody Club än något de gjort tidigare. Varenda detalj, från det spektakulära CD-häftet till de minutiöst utmejslade låtarna, andas Melody Club rakt igenom. Nya singeln som släpps idag, ”Girls Don’t Always Wanna Have Fun”, är ett praktexempel på den ambitionen och den attityden.

Melody Club exploderade 2002 in i svensk musikhistoria med debutsingeln Palace Station. Och ingen kan anklaga dem för att ha legat på latsidan. Sedan debutalbumet har de inte bara hunnit med två uppföljare utan också närmare 500 spelningar över hela världen – bland annat som enda förband på Kylie Minogues Greatest hits-turné.

Singelhits som Electric, Covergirl, Baby, Destiny Calling, Palace station, Baby (Stand Up), Fever Fever och Last Girl On My Mind har sett till att Melody Club fått en stor och trogen publik. Tre Grammisnomineringar, ett par guldskivor och ständig närvaro i radion så fort det kommer nytt material förstärker bara intrycket.

Under våren startar turnélivet återigen för Melody Club. Ett hundratal konserter ska det bli innan året är slut. Några av dessa spelningar kommer garanterat att ske i festivalsammanhang.

Melody Club är:
Kristofer Östergren – sång
Erik Stenemo – gitarr
Jon Axelsson – klaviatur
Nicklas Stenemo – bas
Andy A. – trummor

Tidigare album:
Music Machine (2002)
Face the Music (2004),
Scream (2006)
At Your Service (compilation endast för USA) (2007)

Rulla till toppen