Melissa Horn släpper nytt album och ger sig ut på turné

melissa-horn

Den 14 oktober släpper Melissa Horn albumet ”Säg ingenting till mig” som sedan följs av en turné runt om i Sverige.

Våren 2008 släppte Melissa Horn sitt debutalbum ”Långa nätter”. Albumet öppnade upp för en stor publik som har tagit till sig Melissas röst och innerliga texter. Det märks inte minst på Spotify där hon blivit en av Sony Sveriges mest spelade artister.

Melissa Horns framgångssaga är en som sker i det tysta. Trots att hon inte exponerats i media i någon större utsträckning var hennes vinterturné en succé, bland annat med ett flertal utsålda konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hon har också fått ett välförtjänt erkännande med nomineringar till både Rockbjörnen och Grammis.

Det kommande albumet ”Säg ingenting till mig” är producerat av Ola Gustafsson och inspelat i den legendariska studion Atlantis. Första singeln ut är låten ”Lät du henne komma närmre” som släpps den 5 oktober.

Melissa Horn är född 1987 och är dotter till sångerskan Maritza Horn som var framgångsrik med sin jazzinfluerade vispop i slutet av 70-talet och början av 80-talet.

I höst kommer Melissa att spela i ett antal konsert- och teaterlokaler runt om i landet och premiär blir det den 11 november på Göta Lejon i Stockholm.

Turnéplan:
11-nov Stockholm GötaLejon
13-nov Östersund Storsjöteatern
14-nov Piteå Acusticum
27-nov Lund Mejeriet
28-nov Malmö Palladium
29-nov Göteborg Lorensbergsteatern
03-dec Gävle Spegeln
04-dec Uppsala Reginateatern
05-dec Uppsala Reginateatern
06-dec Borås Sagateatern

Biljetter till ett flertal av spelningarna finns ute nu. Närmare information om spelningarna samt biljetter hittar du här.

Rulla till toppen