Mary N’diaye skriver på för Universal

Bilden f.v: Francine Mulimbi, Annele Hencz, Per Sundin, Mary N’diaye, Niklas Rune

Universal Label Group har signat Sveriges mest spännande artist – Mary N’diaye. Tidigare har vi sett Mary kamma hem bronsmedaljen i The Voice men lite mer okänt är att Mary tidigare jobbat med en av världens största artister – Akon. Nu släpper hon sin debutsingel ”Big Dreamer”.

Karisma, koll, mångsidighet och en fantastisk röst: Mary N’diaye har det som krävs av en artist i dagens tuffa musikbransch. Hennes föräldrar kommer från Senegal och Gambia men hon växte upp i Brandbergen tillsammans med sin mamma. Mary känner sig både afrikansk och svensk och vill spegla det bästa från båda världar. I musiken finns ett grundsväng som har djupa rötter i Afrobeat, samtidigt är det popmusik med en ljudbild och ett driv som känns här och nu.

Mary har länge byggt en ”following”, både i Sverige och internationellt och har bland annat en videoblogg på sin hemsida som följs av många i Senegal. Mary tar dock all ”hype” med ro och delar upp allt i delmål.

Inte för höga mål, utan realistiska saker. Min resa som artist har bara börjat. Jag är en sådan som tror att allt är möjligt om man vill det tillräckligt mycket och är beredd att kämpa. Allt som är fel i världen sporrar mig att jobba ännu hårdare. Jag tror fortfarande att allt går, men vet också att allt har sin tid.

Nu släpper Mary sin debutsingel ”Big Dreamer”!

Rulla till toppen