Margaret Berger till Stockholm Pride

Stockholm Pride kan idag offentliggöra ytterligare artister till festivalen och den klassiska torsdagskvällen den 1 augusti. Nu är det klart att Melodifestivalsfavoriterna Anton Ewald och Sean Banan, den norska Eurovisionsuccén Margaret Berger och Marie Bergman, tillsammans med Roger Pontare, gästar Stockholm Pride. Dessutom kommer Eurovisionfavoriterna från 2013; Ryan Dolan, Krista Siegfrids och Roberto Bellarosa.

Stockholm Pride för mig är en grym folkfest laddad med kärlek. Jag ser fram emot att få ge mitt bidrag till festen, säger Anton Ewald, som i våras kom fyra i Melodifestivalen med låten ”Begging”.

Sist jag spelade på Stockholm Pride 2007 var det helt fantastiskt! Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka och se alla underbara människor, säger Margaret Berger, som knep en fjärde plats i Eurovision Song Contest 2013.

Förra året bjöd jag på lite rumpa på Stockholm Pride scenen, i år bjuder jag på lite mer banan. YELLOW party all in kompis!, hälsar Sean Banan som redan ifjol gjorde succé med sin show på Stockholm Pride.

Anton Ewald, Margaret Berger och Sean Banan gästar Stockholm Pride på den klassiska torsdagskvällen den 1 augusti. Det är också klart att Stockholm Pride samma kväll kommer att gästas av sångerskan och den trefaldige Melodifestivalsvinnaren Marie Bergman, som tillsammans med Roger Pontare kommer att framföra sin vinnarlåt från Melodifestivalen 1994 – ”Stjärnorna” och några tillbakablickar från 70-talet.

Stockholm Pride kommer också gästas av Eurovisionfavoriterna från 2013; finska Krista Siegfrids, irländska Ryan Dolan och belgiska Roberto Bellarosa. Dessutom kommer Michael Feiner & Caisa, Ellinor Franzén och Diamond Dogs med gäster till Stockholm Pride.

Sedan tidigare är det klart att Eurovisionvinnarna Emmelie de Forest och Lys Assia, samt Janet Leon, som gör årets officiella Pridelåt ”New Colours”, kommer att uppträda på Stockholm Pride.

Stockholm Pride pågår mellan 30 juli – 3 augusti.

Rulla till toppen