Måns Zelmerlöw ute på vägarna i sommar

mans-zelmerlow

Med en ny singel på radion och direkt in på svenska singellistan – ”Hold On” var förra veckans hitvarning på Rix FM och spelas nu flitigt även på NRJ, P3, P4 och Mix Megapol – laddar Måns Zelmerlöw för en sommar på de svenska vägarna och på scener runt om i landet.

Den omfattande sommarturnén som har premiär i Västerås nästa fredag 26 juni i samband med Cityfesten sträcker sig mellan Kiruna i norr, Helsingborg i söder och avslutas i Linköping den 15 augusti.

Redan tidigare ges chansen att uppleva Måns Zelmerlöw och ”Hope and Glory” från hans andra guldsäljande album ”MZW” direkt efter midsommar när det är premiärprogrammet av ”Allsång på skansen” den 23 juni som får besök. Den 4 juli är Måns tillbaka på ”hemmaplan” när han gästar Anne Lundberg i SVT-programmet ”Sommarkväll i Ystad” för ett akustiskt framförande av ”Hold On”. På TV-fronten kommer Måns under sommaren också att medverka i TV4:s Sommarkrysset – men nu inte som artist utan kanske under lite mer oväntade former. Med start den 18 juli och under tre lördagar kommer han ikläda sig programledarrollen när Gry Forsell är mammaledig denna sommar.

För att undvika lediga dagar i schemat kommer Måns även att göra inhopp på stora scenen när Rix FM åker på ”Festival” och Mix Megapol drar ut på ”Artistjakten”.

26 Juni – Västerås, Västerås City Fest
27 Juni – Kiruna, Kirunafestivalen
3 Juli – Malmö, Malmö Folkets Park
4 Juli – Motala, Motala Festivalen
11 Juli – Skivarp, Möllevallen
19 Juli – Lidköping, Läckö Slott
22 Juli – Sunne, Frykdalsdansen
23 Juli – Piteå, Piteå Dansar och Ler
30 Juli – Lysekil, Havsbadsparken
31 Juli – Helsingborg, Sofiero Slott
7 Augusti – Örebro, Stadsparken
8 Augusti – Sandviken, Högbo Bruk
13 Augusti – Eskilstuna, Strömsholmen
14 Augusti – Stockholm, Gröna Lund

Rulla till toppen