Manowar spelar in ny låt på 16 olika språk

manowar

Det legendariska amerikanska heavy metal-bandet Manowar fortsätter att hitta innovativa sätt att sprida sin musik världen över. Denna gång har bandet valt att spela in låten ”Father” från det kommande konceptalbumet på inte mindre än 16 olika språk, något som inte gjorts av ett metalband tidigare.

Låten är baserad på åskguden Tor i den nordiska mytologin och är en del i ett unikt samarbete mellan Manowar och Wolfgang Hohlbein, Tysklands bäst säljande fantasyförfattare. Manowar släpper musiken medan Hohlbein skriver boken.

I ”Father” assisteras sångaren Eric Adams av Manowar-fans från hela världen när han sjunger låten på engelska, tyska, italienska, ungerska, rumänska, bulgariska, norska, spanska, franska, grekiska, turkiska, polska, japanska, kroatiska, portugisiska och finska. Videoklipp kommer snart att släppas för samtliga versioner.

Manowar kommer att göra ett antal festivalspelningar i Europa i sommar med de närmaste stoppen på Provinssirock i Finland och Norway Rock Festival i Norge.

2 reaktioner på ”Manowar spelar in ny låt på 16 olika språk”

  1. Hahaha, typiskt Manowar. Blir inte förvånad det minsta.
    Synd att dom inte kommer att sjunga på svenska, hade varit kul att höra den versionen. Hail & Kill!! 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen