Mama Kin släpper debutsingel

mamakin_superman_carton.indd

Den 15:e Maj 2009 släpps den första singeln från MAMA KIN av Leon Music.

MAMA KIN låter låtarna stå i centrum. Borta är långdragna solon och meningslöst riffande. Musiken präglas istället av popens effektivitet och grandiosa melodier, kryddat med bandets yttersta respekt och oändliga kärlek till rock.

De har hyllats på Sveriges undergroundscen och kallats landets nya rockhopp. Nu har de äntligen spelat in sin debutplatta som kommer släppas under hösten 2009. ”Superman”, bandets första singel, är en oemotståndlig rockdänga som dessutom backas upp av en fantastiskt snygg video. CDn innehåller även låten ”One of a kind”, ett bonusspår som bara finns tillgänglig på singeln.

Besök bandets hemsida där du bjuds in till att följa bandet även då de inte står på scenen. Fester, inspelningar, fotograferingar, hemmagjorda videos etc. varvas med möjligheten att ladda upp egna mixar, bilder och videos med bandet: www.mamakin.se.

Mama Kin är producerat av Rikard Löfgren från Leon Music. Rikard har som producent/låtskrivare varit #10 på försäljningslistorna i England, Tyskland, Österrike, Schweitz, Sverige och har flera guld- och platinaskivor på sitt samvete. Rikards arbete sträcker sig från pop till extrem metal och några av artisterna han har arbetat med är: Rachel Stevens (S-club 7), Hellfueled, Deathstars, Gracia, Vomitory, Vanessa S, Sparzanza och Natural.

Kommande spelningar
15 maj, 17:00 – In Store gig, Bengans, Stockholm
15 maj, 22:00 – Releaseparty!!, Crazy Nights, Harry B James, Stockholm
16 maj, 22:00 – Releaseparty!!, Glada Ankan, Karlstad
30 maj, 23:00 – Get A Gig Festival, Karlstad
25 juli – Rest In Sleaze Festival, Norberg

Higher & Higher live 09.02.06

Rulla till toppen