Madonna tillbaka med ny singel

madonna-celebration

Drottningen av pop är tillbaka! Madonnas nya singel ”Celebration” kan höras på radio den 3 augusti.

”Celebration” är även namnen på det kommande samlingsalbum som släpps i September. Det kommer att innehålla två helt nyskrivna låtar som spelats in i New York. Första singeln heter passande nog ”Celebration”, Madonna och Paul Oakenfold har producerat låten tillsammans. Den 4 augusti släpps låten digitalt.

Videon till singeln är inspelad i Italien och Madonna har tagit hjälp av sin vän Jonas Åkerlund. Videon kommer att finnas med på ”Celebration” DVD’n. Omslaget till albumet har gjorts av pop-konstnären ”Mr Brainwash”.

Låtarna på albumet är noga utvalda av Madonna och hennes fans. Det kommer att innehålla de största pophitsen som någonsin gjorts, till exempel ”Everybody,” ”Express Yourself,” ”Vogue” och”4 Minutes.” Denna samling kommer att täcka hela Madonnas karriär.

”Celebration” kommer att släppas i en två versioner. En med två cd skivor, samt i en version med bara en skiva. Det kommer samtidigt att släppas en ”Celebration” DVD som innehåller musikvideor och tidigare aldrig visat material.

Madonna har under de senaste decennierna producerat fler hits än de flesta kan drömma om. Inte mindre än 37 Top 10 hits och dessutom sju #1 album. Hon har släppt över 12 singlar som gått direkt in på Billboardlistans förstaplats, och inte mindre än 39 topplaceringar på ”hot dance chart” har det blivit under åren.

I Augusti kommer Madonna med sin Sticky & Sweet turné till Göteborg för två slutsålda spelningar.

Rulla till toppen