M.I.A. släpper nytt

M.I.A. är tillbaka! Idag följer hon upp senaste årets singlar ”Bad Girls” och ”Bring The Noize” genom att släppa ”Come Walk With Me” som är hämtad från hennes efterlängtade album ”Matangi” som släpps den 5 november.

”Matangi” är M.I.A:s fjärde studioalbum och det första sedan 2010 års succé ”MAYA” som gick in Topp 10 på Billboard 200. Albumets titel är tagen från M.I.A:s riktiga förnamn Mathangi. Albumet är producerat av bl.a. M.I.A., Switch, Surkin och Danja.

M.I.A. är kanske mest känd för sin hit ”Paper Planes” från den Oscars-vinnande filmen ”Slumdog Millionaire” som kom 2009. Utsedd som en av ”ten defining artists of the 2000’s decade” av Rolling Stones och en av världens 100 mest inflytelserika personer av Time Magazine har M.I.A nominerats till både en Oscar och två GRAMMYs (”Paper Planes” och ”Swagga Like Us”).

År 2012 släppte M.I.A. låten ”Bad Girls”, som är med på soundtracket till filmen ”Bling Ring”. Videon till ”Bad Girls” var nominerad både till en GRAMMY och MTV Video Music Award.

Rulla till toppen