Livekarusellen-vinnarna släpper CD och musikvideo

I maj 2013 vann Paint Everyday Orange Livekarusellen i Östergötland. I priset ingick inspelningstid samt produktion av en CD och en musikvideo. Nu på fredag den 29/11 får vi höra och se resultatet då bandet spelar i Linköping och sätter därmed punkt för ett framgångsrikt år som även innefattar att bandet också vann riksfinalen av Livekarusellen i Malmö och fick åka ut på en Sverigeturné.

På fredag den 29/11 kl 20.00 på L’Orient i Linköping får PEO visa upp sig och kommer också visa sin nya musikvideo producerad av Lina Stéen media.

– Det känns jättekul att Paint Everyday Orange har jobbat på så bra under året då de varit Livekarusellenvinnare. De har hela tiden jobbat på att bli bättre och försökt att lära sig så mycket som möjligt och att skapa så många nya kontakter som möjligt under sin turné, säger Patrik Hyberts på Studiefrämjandet.

Livekarusellen anordnas av Studiefrämjandet i samarbete med landets fritidsgårdar. Tävlingen som arrangeras i turnéformat engagerar ca 600 band/akter varje år då karusellen snurrar runt i hela landet.

Så här säger bandet själva:
Vi är Paint Everyday Orange, Linköpingstrion som spelar skön, svängig och avskalad indiepop, och som under våren 2013 vann riksfinalen i Livekarusellen. Under sommaren och hösten har vi turnerat runt om i Sverige och spelat på festivaler som bland andra Bråvalla och Putte i parken, men också på klubbar och som förband till bland annat Kristian Anttila.

Nu är vi tillbaka på hemmaplan och släpper fredagen den 29 november äntligen vår debut-EP ”What you have to say” i fysiskt format samt en musikvideo till låten med samma namn. För detta ställer vi till med releasekalas på L’Orient där det förutom premiärvisning av videon och försäljning av EP:n blir en riktig popurladdning till spelning!

Konsertdatum
29 november 2013 – L’Orient, Linköping (med Trummor & Orgel)

Rulla till toppen