Linnea Henriksson på unik turné

Den populär artisten Linnea Henriksson, har lanserat en unik turné där fansen själva får bestämma var hon ska spela. Genom att gå in på kampanjsidan linneahenriksson.se kan alla som vill arrangera en konsert skicka en förfrågan om att boka Linnea till sin stad. Turnéplanen presenteras den 6 mars och biljetterna släpps till försäljning och den 23 april är det dags för turnépremiär någonstans i Sverige.

Linnea Henriksson lanserar unik turné där fansen bestämmer var hon ska spela

Popartisten Linnea Henriksson, som har över 15 års erfarenhet som turnerande musiker, har lanserat en unik turné där fansen själva får bestämma var hon ska spela. Genom att gå in på kampanjsidan linneahenriksson.se kan alla som vill arrangera en konsert skicka en förfrågan om att boka Linnea till sin stad. Bokningen är öppen mellan 20/1-26/2 och vem som helst, oavsett erfarenhet som arrangör, kan bli en del av turnén som kommer genomföras april-juni. På kampanjsidan finns även information om hur man arrangerar en konsert, samt kontaktuppgifter för lokala band och artister att höra av sig till om de önskar vara förband.

Linnea Henriksson på turné
Linnea Henriksson på turné

Turnéplanen presenteras den 6 mars

Den 6 mars presenteras den färdiga turnéplanen och det blir möjligt att köpa biljett. Den 23 april är det turnépremiär nånstans i Sverige. Var, ja det återstår att se! Linnea Henriksson säger: ”Det gör mig så lycklig att tillsammans med dem som lyssnar på min musik få skapa en turné som ingen annan gjort. ”den lilla turnén” är en Sverigeturné värdig sitt namn där det lilla mötet värdesätts högst och jag längtar verkligen efter att få skaka om både mina och andras idéer om hur en fullskalig popturné kan se ut. Det stora är mäktigt, absolut, men INGET är så storslaget som “det lilla”.

Linnea Henriksson turnén genomförs tillsammans med bokningsbolaget United Stage och produktionsbolaget Yaay Productions

Turnén ”den lilla turnén” är en idé av Linnea Henriksson och genomförs tillsammans med bokningsbolaget United Stage och produktionsbolaget Yaay Productions, med stöd från Kulturrådet. Linnea Henriksson är en enormt uppskattad liveartist med ett unikt sätt att beröra sin publik, oavsett vilken scen hon står på. Målet med turnén är att skapa fler givna stopp på den svenska turnékartan genom att bokstavligen välja nya vägar och locka nya människor, arrangö

rer och publik, till scenen. Linnea Henriksson vill med ”den lilla turnén” ge fansen möjlighet att påverka var hon ska spela, och skapa en unik turnéupplevelse som inte tidigare setts i Sverige.

Genom att delta i bokningen av turnén kan fansen bidra till att ta musiken till platser som annars inte skulle ha fått besök av en artist som Linnea Henriksson, och skapa en möjlighet för fler att uppleva hennes musik live. Med stöd från Kulturrådet, bokningsbolaget United Stage och produktionsbolaget Yaay Productions, är Linnea Henriksson redo att skapa en minnesvärd turné tillsammans med sina fans. Den 6 mars presenteras den färdiga turnéplanen och biljetterna släpps till försäljning. Den 23 april är det dags för turnépremiär någonstans i Sverige, och alla som vill kan följa turnén och se hur den byggs upp på linneahenriksson.se

Rulla till toppen