Lindstrøms spelning i Stockholm flyttas till maj

På grund av andra åtagande så måste Lindstrøm skjuta fram sin spelning i Stockholm som skulle vara på Nalen den 15 mars. Nytt datum för en av Norges främsta modern nu-disco producenter blir den 31 maj och lokalen ändras även till En Arena vid Globen-området.

Resan från att inte ha något intresse överhuvudtaget för dansmusik till att göra några av de mest euforiska discolåtarna vi hört gick fort för Lindstrøm. Han förflyttade sig till Oslo, startade egna bolaget Feedelity Recordings och släppte en strid ström av EPs, singlar och remixer som har gjort honom till en av de mest respekterade producenterna på den internationella klubbscenen idag. Några av artisterna som haft lyckan att få hans nu-disco-stämpel är exempelvis Franz Ferdinand, Roxy Music, Killers och LCD Soundsystem.

Tillsammans med kollegan Prins Thomas släppte han två dubbelalbum (2005 samt 2009) vilka idag ses som klassiker inom modern nu-disco. 2012 kom tredje egna 6-spårs albumet Smalhans där han åter igen visar att han kan ta sin alldeles egna rymdliknande disco ytterligare ett steg.
Tidigare i år kom dessutom singeln Lanzarote, en 8 minuters enda lång discodröm i samarbete med kollegan Todd Terje.

Konsertdatum:
31 maj 2013, En Arena Stockholm

Rulla till toppen