Lazee släpper ny singel till förmån för BRIS

lazee-calling-outEfter stora framgångar i utlandet och med hits som ”Rock Away” och ”Hold on” i bagaget är nu Lazee äntligen tillbaka. Denna gång för att leverera ännu en hit, ”Calling out”. Låten släpps den 1 februari och är ett resultat efter ett samarbete med gruppen Apollo Drive. Deras rockiga sound tillsammans med Lazee´s vassa rap och berörande text blir låten en musikalisk mix med en stryka som går rakt in i hjärtat.

Singeln lanseras i samarbete med Barnens Rätt I Samhället (BRIS) som genom låten ”Calling out” vill förmedla att de får ett nytt telefonnummer till sin telefonlinje för barn och unga – BRIS 116 111. BRIS byter till ett europaharmoniserat telefonnummer för stödlinjen. Det innebär att alla länder i Europa har samma nummer till sina stödlinjer för hjälpsökande barn, en idé som passar perfekt med budskapet i ”Calling out”.

Intäkterna från låten kommer gå till förmån för BRIS och Lazee själv har fått det ärofyllda uppdraget att bli BRIS budbärare. Han kommer bli ett ungt språkrör för organisationen och hoppas kunna stötta och nå ut till så många barn som möjligt som behöver hjälp. Den 20 februari släpps den officiella videon till ”Calling out”, men redan nu kan man se delar av videon i kampanj videon för BRIS som drar igång den 1 februari.

För mer information kring samarbetet: www.callingout.se.

Rulla till toppen