Laura Pausini till Sverige i maj

laura-pausiniSenast den italienska, flerfaldigt prisbelönta och multimiljonsäljande sångfågeln var i Sverige var i mars 2005. Nu är det snart dags igen. Den 22 maj står Laura Pausini på Cirkus scen i Stockholm. Biljetterna släpps den 23 januari.

Laura Pausini debuterade 1993 och fick sin första utmärkelse redan 1995 då hon under World Music Award plockade hem priset för bästsäljande italienska artist. Sedan dess har det mesta rullat på fint för Pausini, som med ett flertal världsturnéer i bagaget och samarbeten med världsartister som Madonna, Whitney Houston, Justin Timberlake, Céline Dion, Mariah Carey, Ricky Martin, Pavarotti och Phil Collins gjort sig mer än väl förtjänt av sitt rykte som en av världens bästa sångerskor. Med ett ständigt närvarande samhällsengangemang har hennes skivor sålt i över 25 miljoner exemplar, och hon har uppträtt både för Påven och på Barbra Streisands bröllop. Längre ner kan du se henne uppträda live på Latin Music Awards 2006.

Senast hon turnerade jorden runt var 2005 då hon gjorde en bejublad konsert på Annexet i Stockholm. Snart är det åter dags för den skönsjungande Pausini, vars nya album ”Primavera In Anticipo” släpptes i Sverige i december, att landa i Sverige. Närmare bestämt den 22 maj.

Biljetterna släpps den 23 januari via Livenation.se. Som uppladdning rekommenderas att lyssna på Laura Pausinis sprillans nya singel ”Primavera In Anticipo (It’s My Song)”, som släpps på onsdag den 21 januari och är en duett med ingen mindre än James Blunt.

Besök gärna: www.laurapausini.com

Biljettinformation:

Biljetterna kostar 445 kronor + serviceavgift och säljs via Livenation.se, Eventim ombud & callcenter 0771-651 000. Observera att biljettförsäljning inte sker via Ticnet.

Eventims ombud i Stockholm är Stockholm Visitors Board i Sverigehuset, Pet Sounds Records samt Mega Store på Sergels Torg. Övriga ombud i landet hittas på LiveNation.se.

22.5 Cirkus, Stockholm

Laura Pausini live på Latin Music Awards 2006:

Rulla till toppen