KPMG förlänger samarbete med Kungliga Operan

Kultur och näringsliv möts i nytt sponsringsavtal. KPMG är sedan 10 år tillbaka stolt sponsor av Operan och nu förnyar KPMG sitt engagemang i Kungliga Operan och dess satsning på en modern och tillgänglig verksamhet. Det nya sponsringsavtalet sträcker sig över tre år.

Det nya avtalet är en del i KPMGs långsiktiga satsning på Kungliga Operan. KPMG ser det nya avtalet som en stor möjlighet att även i fortsättningen kunna kombinera sin verksamhet med Operans spännande utbud. KPMG har länge använt Operans miljö och föreställningar för olika kundaktiviteter.

– Operan kännetecknas av hög kvalitet och positiv image. Det är värden som matchar vårt eget varumärke väl. Med vårt stöd till Operan bidrar vi även till ett levande och kreativt kulturliv i Sverige, säger Anna Rosberg, chef KPMG Kommunikation.

– I ett tilltagande mediabrus blir positiva upplevelser tillsammans med kunder och anställda ett allt viktigare sätt att stärka relationer och bygga sitt varumärke, säger Malin Forkman, marknads- och försäljningschef på Kungliga Operan. Vi möter det behovet med en bred repertoar av balett, opera, aktiviteter för barn och unga i våra unika lokaler samtidigt som vi har starka intentioner att på olika sätt nå ut i landet.

– Vi är mycket glada och stolta över att KPMG valt att gå in i ett nytt sponsorsamarbete med oss. Vi möter just nu ett stort intresse från näringslivet när det gäller samarbeten i olika former.

Rulla till toppen