Jim Carreys dotter gifter sig med dödsmetallsångare

alex-santana-jane-carrey

I helgen som gick så gifte sig skådespelaren Jim Carreys dotter Jane Carrey (22) med Alex Santana (24), sångare i det Los Angeles-baserade dödsmetallbandet Blood Money. Paret vänter sitt första barn i mars. Carrey berättar själv kort om händelsen på sitt Twitter-konto:

”Min Jane är en gift kvinna. För några dagar sedan gängade hon sig med min nya svärson Alex. Dagen var helt enkelt perfekt… massor med kärlek där.. :)”

Jane Carrey är även själv aktiv musiker som sångare i sitt eget rockband Jane Carrey Band. Hon är dotter till Jim Carrey och hans första fru Melissa Womer som var servitris på den kända Hollywood-klubben Comedy Store. Musiken ligger i släkten då även hans far Percy Carrey var aktiv musiker. Jim är mest känd för sin unika stil och sina roller i succékomedier som ”Ace Ventura: Pet Detective”, ”Liar Liar” och ”Bruce Almighty”.

Det har tidigare ryktats om (och listas ännu felaktigt på hans Wikipedia-sida) att Jim Carrey skulle vara ett fan av det legendariska dödsmetallbandet Cannibal Corpse, vilka 1994 medverkade i ”Ace Ventura: Pet Detective”, men detta dementerades av Santana själv i juli i år. ”Jim hatar dödsmetall… Han hade aldrig hört talas om Cannibal innan han gjorde filmen. Tro mig, det var det första jag frågade när vi träffades.”, berättar han.

Blood Money bildades i Los Angeles 2005 och släppte demon ”To the Chained” två år senare.

Hemsidor:
www.myspace.com/janecarreyband
www.myspace.com/bloodmoneykills

Rulla till toppen