Jay Electronica till Way Out West

jay-electronica-way-out-west

Way Out West har mången gång ställt frågan; vem är nästa Lil’ Wayne, vem levererar som Nas på Flamingo-scenen för snart ett år sen? Spöet flaxar till i vinden och kroken söker svaret i vassen. Inte sällan droppar bläckfiskarna sin spådoms svar: Jay Electronica.

Sydstatsrapparen (uppvuxen i Louisiana, samma stad som skolade Lil’ Wayne) har med bla ”The Ghost of Christopher Wallace” och ”Excibit C” och samarbeten med bland andra Mos Def, Madlib och Erykah Badu visat vart det blå skåpet gungar fetast. Jay Electronica har inte bara gjort sig känd för att påstås vara Method Mans och Nas favoritrappare utan också då han har intagit lite av en särställning i hiphopen med sina djupa texter och egna vägval. Lyssna och följ vägen från heminspelad rap över musik från Eternal Sunshine of the Spotless Mind, massiv internetbuzz till tight business med P Diddy. Namnkunnigt och eget.

Vi gör som grymma Bonnaroo eller trevliga Love Box och väntar med godbitarna till sent: Jay Electronica till Way Out West.

(Vi är trots detta faktiskt inte helt fullbokade, sista artisterna kommer snart…)

Rulla till toppen