Hammerfall till Nordamerika i mars

Hammerfall
Hammerfall

Metalbandet Hammerfall från Göteborg kommer i mars och april nästa år att genomföra sin första turné i Nordamerika på nästan fem år. Turnén inleds i Springfield, Virginia, den 5 mars och avslutas i Houston, Texas, den 8 april. Hammerfall släppte sitt nya album ”No Sacrifice, No Victory” i Europa den 20 februari genom Nuclear Blast. Plattan innehåller bland annat en låt vid namn ”One of a Kind” som skrevs av gruppens gitarrist Oscar Dronjak tillsammans med In Flames gitarrist Jesper Strömblad som var med och bildade Hammerfall.

4 reaktioner på ”Hammerfall till Nordamerika i mars”

  1. Undra när musiknyheter ska lära sig uppdatera? var tog alla albumsläpp vägen? slutade männsikor göra musik?sen när slutade människor spela live?

    ps. glöm inte nu bara att sveriges största band släpper album idag!

  2. Detta är något vi gör på fritiden och därför hinner vi givetvis inte skriva om allt. Vi söker dock ständigt nya skribenter så de som är intresserade är mycket välkomna att höra av sig.

  3. Det stämmer inte alls utan det fanns andra anledningar till att vi tackade nej vilket framgick av det svar du fick. Vi söker tvärtom ständigt medarbetare både när det gäller svensk och internationell musik.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen