Förband till Raised Fist klara

your-demise-pilgrimz

Den 7 oktober ger Raised Fist en efterlängtad spelning på Tyrol i Stockholm. Luleå-kvartetten är känd som ett av punkscenens mest energiska liveband. Deras energi är något som garanterat får Tyrol att koka och förbanden som öppnar denna heta kväll är Your Demise och Pilgrimz.

Alla som absolut inte tänkt missa denna – utan tvekan – vilda kväll på Tyrol kan nu också glädjas åt förbanden som garanterat höjer pulsen på alla förväntansfulla Raised Fist älskare.

Your Demise kan i korthet beskrivas som ett starkt och hungrigt band som just nu befinner sig ute på en intensiv Europaturné. De är aktuella med albumet ”Ignorance Never Dies”, ett album som är satt efter deras regler och som de själva beskriver som musik som absolut måste bli gjord. Med låtar som ”The Blood Stays on the Blade” kommer Your Demise att få publikens puls att rusa iväg.

Det Danmarksbaserade bandet Pilgrimz intar scenen med sitt album Boar Riders i bagaget. De har i tidningen Metalized bekskrivits som ”The Metal Hives”. Man kan alltså lugnt säga att Pilgrimz är ett av Danmarks bästa live metal akter. De har inspirerats av skandinavisk metal, dirty rock `n´roll och modern hardcore. Detta kommer att spränga allt vad ramar heter och ta publiken med på en hissnande upplevelse.

Du som planerat att vara en del av denna vilda kväll på Tyrol kan alltså förbereda dig på en härligt svettig kväll som garanterat sätter standarden för den stundande hösten och som – utan tvivel – ruskar liv i alla hösttrötta själar runt om i landet!

Hemsidor:
www.myspace.com/raisedfist
www.myspace.com/yourdemise
www.pilgrimzband.com
www.myspace.com/pilgrimz

Speldatum:
ONSDAG 7 OKTOBER – TYROL, STOCKHOLM

Närmare information om spelningen och biljetter hittar du här.

Rulla till toppen