Fler biljetter till Fleetwood Mac släpps snart

fleetwood-mac

Live Nation kan glädjande bekräfta att ett antal nya biljetter till utsålda Fleetwood Macs konsert på Ericsson Globe den 10 oktober kommer att släppas. Biljetterna släpps idag, torsdagen den 1 oktober, klockan 09.00.

Senast de spelade i Sverige var 1990. Nu, nästan tjugo år senare, återvänder Fleetwood Mac med den populära Rumours-uppsättningen Stevie Nicks, Mick Fleetwood, John McVie och Lindsey Buckingham till Sverige för en hitspäckad konsert på Ericsson Globe i Stockholm den 10 oktober.

Fleetwood Mac, ett av världens mest framgångsrika rockband genom tiderna, bildades redan 1967 och genomgick under de första åren en metamorfos från ett traditionellt bluesband till att göra en av de bäst säljande popskivorna någonsin – Rumours (1977). Från den releasen och fram till idag har Fleetwood Mac bibehållit sin plats i poprymden som ett av de mest älskade banden genom tiderna. Det första självbetitlade studioalbumet sålde över 5 miljoner exemplar och Rumours imponerande 17 miljoner. Det sistnämnda vann både Grammisar och hamnade på listettor världen över och med hitlåtar som ”Go Your Own Way”, ”Don’t Stop” och ”Dreams” är skivan med frekventa spelningar på både dansgolv och radiostationer fortfarande aktuell. Efter några år av massivt turnerande och ytterligare några album var det 1987 dags för släppet av plattan ”Tango In The Night” som även den blev en braksuccé med hitlåtar som ”Little Lies”, ”Seven Wonders” och ”Everywhere”. 1998 hamnade Fleetwood Mac på The Rock and Roll Hall Of Fame.

Med över 100 miljoner sålda album – (till dags dato hela 25 miljoner av ”Rumours”) är bandet ett av världens mest populära rockband. 2009 beger de sig ut på turné igen! Den 10 oktober landar Stevie Nicks, Mick Fleetwood, John McVie och Lindsey Buckingham i Sverige för en exklusiv afton fylld av hits från bandets hela karriär med The Unleashed Tour.

Europaturnén är en direkt fortsättning på den som just nu pågår i USA där bandet besöker 55 städer.

För mer information se Livenation.se samt Fleetwoodmac.com

Biljettinformation:
10.10 Ericsson Globe, Stockholm

Nya biljetter till konserten släpps den 1 oktober klockan 09.00. Bra placeringar!

Biljetterna kostar 450 – 965 kronor exklusive serviceavgift och säljs via Livenation.se och och Ticnet 0771-70 70 70, samt Ticnetombud.

Rulla till toppen