Extrakonsert med Regina Spektor i Stockholm

regina-spektor-2009-2

Regina Spektors konsert på Cirkus den 7:e december sålde slut igår på bara några timmar. Grymt kul tycker vi. Ännu roligare är att hon genast sätter in en extrakonsert på Cirkus den 8:e december. Biljetter ute nu!

Konserten presenteras tillsammans med Blixten & Co.

OM REGINA SPEKTOR
Det finns inget som är mer New York än Regina Spektor. Som ingen annan har hon sammanfogat små vackra, bländande skärvor från världens alla hörn och bågar för att göra stor, självklar smältdegelmusik som bara är hennes egen. Om du är skeptisk till svagpresterande hipsters, nervös inför ansträngt självbiografiska människor med såriga pianon – lugn, bara lugn. Regina Spektor är något helt annat.

Sedan första skivan för åtta år sedan har hon levererat klarögda poplåtar om förunderliga vardagligheter och vardagliga mirakel utan att för en sekund låta ängslig, konstgjord eller ansträngd. Långsamt, alltför långsamt har världen lystrat men nu råder het och ömsesidig kärlek mellan Regina och folket. Lyft av sina två senaste plattor, den omedelbara ”Begin to Hope ” och årets karamell ”Far”, har hon vunnit mer än bara listplaceringar, bloggkilometer, radiotid och lyssnare planeten runt; hon har vunnit trofasta hjärtan i varje publikhav framför henne.

Hennes konserter är bevisligen (se, till exempel, recensionerna från sommarens spelning i Hultsfred) det stoff legender byggs av och hennes publik vet det så väl. Det är egentligen en självklarhet: Släpp ut låtar som ”Samson”, ”On the Radio” eller ”Fidelity” i luften och se hur publiken omedelbart kramar varandra och sig själva. Fem skivor in, med scenvana som ingen av hennes samtida, möter du den 7 december en sångerska på toppen av sin förmåga, orädd och självklar. Varmare, lyckligare, lite bättre än innan konserten – det gäller Regina och det gäller varenda själ i publiken. Vi är oerhört stolta över att få presentera en spelning med La Spektor på Cirkus i Stockholm. Det är tveklöst den bästa för tidiga julklapp du kan få i år.

DATUM
7 december – Stockholm, Cirkus (utsålt)
8 december – Stockholm, Cirkus (extrainsatt)

BILJETTER
8 december: 450kr + 35kr serviceavgift. KÖP BILJETT.
Biljetter säljs via Eventim på www.eventim.se, 0771-651 000; Cirkus på www.cirkus.se, 08-660 10 20 samt www.luger.se/biljetter och www.blixten.com.

HEMSIDOR
www.reginaspektor.com
www.myspace.com/reginaspektor

Rulla till toppen