Edguys Stockholmsspelning flyttad

Spelningen med det tyska metalbandet Edguy i Stockholm den 4 februari har flyttats från Arenan till den mindre Klubben. Detta medför även att antalet återstående biljetter nu är mycket få så har du väntat in i det sista så bör du köpa en biljett snarast. Bandets management gav denna något kryptiska anledning till flytten:

När Tobias fick reda på att spelningen skulle äga rum på precis samma ställe som förra turnén och kom ihåg de märkliga känslor han upplevde på scen så lät han en student av det övernaturliga undersöka platsen. Denne konstaterade att det fanns flera vattenflöden under marken som korsar varandra precis under scenen. Utöver detta så kunde Tobias som praktiserande Feng shui-ist inte gå med på att lägga scenen på andra sidan i lokalen. Han accepterade dock att spela på Klubben och ber om ursäkt för besväret.

Vi har mottagit ett meddelande från Tobias: ”Jag vill påpeka att det har absolut ingenting alls att göra med merchandise-andelen på 35% som de tar i den större lokalen vilket skulle ha inneburit att tröjorna hade blivit enormt dyra för våra fans. Det är bara en trevlig bieffekt att de nu blir mycket billigare!”

Nedan ser du musikvideon till låten ”Ministry Of Saints” från bandets nya platta ”Tinnitus Sanctus”.

Rulla till toppen