Drifters skriver på för Frituna

EMI hälsar ett av Sveriges allra populäraste dansband – Drifters – hjärtligt välkomna till EMI och Frituna! Kapellmästaren Ronny Nilsson är glad att vara tillbaka:

”Förra gången vi i Drifters fick möjligheten att samarbeta med EMI och Frituna så ledde det till något riktigt positivt för oss”, säger Ronny Nilsson i Drifters. ”Vi fick bra support med låtar, både nyskrivet och covers och det tillsammans med promotion av bästa slag gjorde att vi stärkte vårt varumärke. Som ett bevis på att vi gjort något rätt fick vi även en Guldskiva att hänga på väggen därhemma!”

Guldskivan var för ”Tycker om dig – svängiga låtar från förr”, som Grammisnominerades och nådde 2:a-platsen på Topplistan 2008.

”Jättekul att Drifters valde att återvända till Frituna!”, säger Figge Johansson, katalog- och säljansvarig EMI Norden. ”Jag och Calle Kindbom på Frituna är stolta över förtroendet och ser med glädje och spänning fram mot vårt förnyade samarbete”.

Drifters förbereder just nu sitt kommande album, som beräknas komma senare i vår.

”Vi ser fram mot att komma igång och arbeta med detta goa gäng, som med ett leende på läpparna tillför energi som kommer märkas både på scenen och på kommande skivproduktioner”, säger Ronny Nilsson i Drifters.

Rulla till toppen