Di levas nya singel Fire of love

Fire Of Love är en låt med ett budskap om att vara närvarande och alltid fokusera på det som verkligen är det viktiga i livet. Det handlar om att inte låta sig distraheras av oviktigheter och istället hålla fokus på det som verkligen betyder något i livet. En låt med ett positivt budskap som förhoppningsvis kommer att inspirera lyssnaren att leva i nuet och hitta mening i sitt liv.

Di LEvas nya singel Fire Of Love

Dilevas kommande album

Di Leva tar nu sikte mot releasen av sitt kommande album The Hybrids, som blir artistens första fullängdproduktion på tio år.

Sista singel inför albumet Som sista singel inför albumet släpps idag Fire Of Love, med en text om betydelsen av att vara närvarande och alltid fokusera på det som verkligen är det viktiga i livet.

Ny sverigeturne

Efter att det senaste halvåret ha turnerat runt om i hela Sverige, såväl solo som med sin bejublade, förlängda och hela tiden utsålda David Bowie-show.

Thomas hyllar David Bowie

Di Leva har hyllat David Bowies musikaliska och idémässiga arv genom att släppa en uppmärksammad coverversion av låten ”Heroes” på singel. Denna släpptes i samband med Bowies 75-årsdag i januari förra året. Musikvideon premiärvisades exklusivt av den engelska musikbloggen Nordic Music Central och hans personliga tolkning av låten låg i tre månader på rotation i Sveriges Radio P4. Singeln uppmärksammades internationellt av både musikbloggar och radiostationer, både i USA och runt om i Europa.

Följer upp med låten Free Freedom

Efter detta följde Di Leva upp med sin egen låt Free Freedom, även den hämtad från det kommande albumet. Han släppte sedan The Arrival Of The Hybrids som trailer inför det kommande albumet och det stämningsskapande spåret blev snabbt ett av Di Levas mest streamade på Spotify.

Återupptar konserthusturnén på allmän begäran

På allmän begäran återupptar Di Leva i vår sin konstant utsålda konserthusturné med den kritikerrosade hyllningsshowen Changes tillägnad David Bowie. Succéföreställningen, där Di Leva tolkar Bowie från hjärtat, har spelats över 100 gånger runt om i landet och ytterligare ett tjugotal konsertdatum har adderats i vår. Därefter kommer Di Leva att medverka i sommar på den i år tjugoårsjubilerande sommarturnén med Diggiloo.

Rulla till toppen