Deportees på turné

deportees

Finsnickrade popslingor från Norrland med lika mycket vemod som hopp, lika mycket kärlek som sorg. Umeås Deportees är tillbaka med singeln ”Under The Pavement, The Beach”. I maj släpps albumet med samma namn och redan i veckan drar turnén igång. Biljetter släpps lokalt.

När Deportees dök upp på den norrländska popscenen för några år sedan var det singeln ”Arrest Me Til’ It Hurts” som ledde vägen till musiksveriges hjärtan. Grunden till vad som komma skulle hade lagts redan sommaren 2003, när bröderna Peder och Anders Stenberg tog med sig vänner och bekanta in i en studio i Umeå för att spela in några låtar. Några låtar som senare hamnade i helt rätt händer vid helt rätt tidpunkt. Debutplattan ”All Prayed Up” släpptes i oktober 2003 och togs emot med öppna armar av både kritiker och publik. Grammisnomineringar och långa turnéer både i Sverige och utomlands var ett faktum och 2006 följdes framgångarna upp av bandets andra fullängdare: ”Damaged Goods”.

Efter ett drygt års tystnad är Deportees nu tillbaka. I maj släpps albumet ”Under The Pavement, The Beach” och redan nu är det dags för turné. Missa inte Deportees på svenska klubbscener och festivaler i vår och sommar!

Lyssna på Deportees: www.myspace.com/deporteesmusic

Turnéinfo:
8.4 Örebro, Frimis
9.4 Malmö, Debaser Malmö
10.4 Jönköping, Bongo Bar
11.4 Västerås, Sigurdsgatan 25
17.4 Östersund, Storsjöteatern
18.4 Umeå, Scharinska
22.4 Eskilstuna, Raw
23.4 Karlstad, Koriander Bar
24.4 Arvika, Tiki Room
25.4 Uppsala, V-Dala Nation
8.5 Växjö, Kafé De Luxe
9.5 Stockholm, Debaser Medis
28.5 Hässleholm, Siesta!
30.5 Göteborg, Vasagatan 43
26.6 Borlänge, Peace & Love
30.7 Östersund, Storsjöyran

Fler datum tillkommer.

Biljettinfo:
Biljetter släpps lokalt, kontakta respektive spelställe eller se LiveNation.se för mer info.

Rulla till toppen