Depeche Mode uppträder på SXSW

Nästa fredag den 15 mars gör Depeche Mode ett efterlängtat showcase på amerikanska South by Southwest (SXSW). Showcaset äger rum i Brazo’s Hall i Austin, Texas klockan 22 och kommer ge fans en chans att uppleva musik från kommande albumet Delta Machine live innan release. Redan idag kl 12 CST startar utlottningen av biljetterna till det exklusiva showcaset för SXSW platinum och guldackrediterade besökare. Länk för att delta i lotteriet hittas här.

Senast igår blev det officiellt att Depeche Mode håller ett exklusivt Q & A på South by Southwest (SXSW) för att diskutera kommande albumet Delta Machine som släpps 25 mars. Bandet kommer också att diskutera dåtid, nutid och framtid för Depeche Mode samt den kommande världsturnen. Det unika samtalet med den legendariska gruppen kommer att hållas nu på onsdag den 13 mars klockan 17 i Austin Convention Center. Eventet är öppet för alla med Music och Platinum access.

Depeche Mode bildades 1981 och består av Martin Gore, Dave Gahan och Andy ‘Fletch’ Fletcher. Som några av post-punk erans pionjärer har Depeche Mode vuxit till att bli ett av de mest inflytelserika banden i modern tid med mer än 100 miljoner sålda album. Senaste albumet, 2009 års Songs of The
Universe, debuterade på förstaplatsen på albumlistan i hela 14 länder och bandets 12 tidigare studioalbum har placerat sig topp 10 i mer än 20 länder inklusive USA och England. Bandets senaste turné 2009/2010 slog alla rekord och sålde mer än 2,5 miljoner biljetter.

Rulla till toppen