Debaser tar över Hornstull Strand i Stockholm

Under en längre tid har Hornstull Strand letat köpare. Vi är glada att meddela att det idag, den 20 december 2012, blev klart att Debaser blir Strands nya ägare.

Ända sedan Debaser startade för 10 år sedan på Karl Johans Torg har vi haft ett rivningskontrakt på grund av att Slussen ska byggas om. I och med det har vi ständigt letat efter en möjlig ersättningslokal till Debaser Slussen. Ju närmare byggstart vi har kommit desto mer intensivt har vårt lokalletande blivit. Nu kan vi meddela att Debaser från och med 2:a januari 2013 kommer att ta över verksamheten på Strand.

Självklart är vi väldigt glada att Strand i och med Debasers övertagande får fortsätta vara en mötesplats för livemusik och kulturliv. Vi känner oss hedrade att få ta över stafettpinnen från tidigare ägarna Johan Wikner och Conrad Nykvist, och från Conny C. Lindström, som gjort ett fantastiskt konstnärligt arbete som tidigare VD.

Med vårt intåg i Hornstull Strands lokaler får vi möjligheten att förverkliga många nya idéer, bland annat vad det gäller det kulinariska, där Debaser Hornstull Strand kommer att få en egen prägel. Vi ser mycket fram emot att presentera alla nyheter för er lite närmare öppning. Det kommer att ske en del renoveringsarbete av lokalerna och vi räknar med att öppna portarna i tre steg. När sommarsolen skiner kommer alla delar stå klart, i övrigt ber vi få återkomma med tider.

//Debaser

Rulla till toppen