De sista artisterna till Metaltown presenteras

metaltown-2009

Det fullständiga programmet är nu presenterat till årets Metaltown som går av stapeln den 26 och 27 juni i Göteborg. Förra sommaren nåddes den gyllene gränsen på 15 000 pers under festivalens andra dag, vilket var detsamma som totalt utsålt!

Med bland annat Slipknot, Marilyn Manson, Disturbed, Children Of Bodom, Opeth och Volbeat är årets program starkare än någonsin. Nu, två veckor innan portarna slås upp är biljetterna på väg att sälja slut och vi arbetar just nu för kung och fosterland med att försöka öka kapaciteten från förra året.

Om ni inte redan köpt biljett – gör det. Det kommer att bli utsålt.

Fullständig line-up och spelschema finns att hitta på www.metaltown.se

Nya artister:

Kongh (S)
Med vitt skilda musikaliska referenser bildades Kongh någon gång under 2004. Ambitionen var inte solklar, mer än att det ville göra något väldigt, väldigt tungt. Och så blev det. Tre år senare släppte de sitt första album ”Counting Heartbeats” som hyllades till skyarna. Etta på Close-Ups Soundcheck-lista, P3 Guld-nominerade och med den allmänna uppfattningen runt om i landet, att detta var årets mest välkomna överraskning.

Nu är Kongh tillbaka och följer upp debuten med ”Shadows of the Shapeless”. Nattsvart och fullkomligt mästerligt!
www.myspace.com/kongh

Cedron (S)
Det sista namnet som Close-Up Magazine presenterar som vinnare i sin tävling för mindre etablerade akter är death metal-bandet Cedron från Söderhamn.
www.myspace.com/cedronband

Biljettinfo:
Festivalpass och endagsbiljetter säljs via www.metaltown.se.

Festivalpass kostar 1340 kronor inklusive serviceavgift.
Endagsbiljetterna kostar 860 kronor inklusive serviceavgift.

Biljetterna går även att köpa direkt via Ticnet- och ATG-ombud.

Rulla till toppen