Dansk punk i Lund nästa lördag

pranksters

Ett av Danmarks mest framgångsrika punkband idag, PRANKSTERS, såväl skådade på MTV, storbubblare i P3 och som support åt Flogging Molly och Casualties, spelar på Mejeriet i Lund. Med sig har de lokala punkbandet Trevolt som är aktuella med nysläpp.

Lördag den 11 april 2009
Dörrar: 20.00
Live på scen: 21.00 (sen nattklubb till 03)
Pris: 60kr
Mejeriet, Stora Södergatan 64 i Lund
Mer info: www.kulturmejeriet.se

PRANKSTERS:
”Punk-rock udført af rutinerede musikere”, är vad danska musiktidningen GAFFA skriver om Pranksters som såg dagens ljus 2003. Efter ett antal Europa- och Asienturneer signade de så 2008 till med HepTown Records och succealbumet ”Living Disaster” gick i press. Medlemmarna har tidigare förflutet i Psycho-billy bandet Godless Wicked Creeps, Nekromantix, Understudies, Kentucky Luckies och The Marvins.

www.myspace.com/prankstersdk

TREVOLT:
TREVOLT startades upp i slutet av juni 2008. Bandets 3 medlemmar har sammanlagt 35 år bakom sig inom punkrock och har ett gemensamt mål: att spela så mycket som möjligt live och att spela in så ofta som ekonomin tillåter! Med förenade krafter skapar de musik som du kanske vill klassa som trallpunk, skate, punkrock, rock eller kanske t.o.m. poprock. Trevolt levererar på skånska direkt från hjärta

www.myspace.com/trevoltpunk

Rulla till toppen