Dabber.tv nomineras till prestigefyllt pris

Det svenska Dabber.tv har nominerats till ”Best Streaming Innovation of 2009” på det prestigefyllda Streaming Media Awards i London

Dabber.tv är stolta att presentera sin nominering till ”Best Streaming Innovation of 2009” på det prestigefyllda Streaming Media Awards i London.

Dabber.tv uppmärksammas därför att de utnyttjar smart teknik med banbrytande design för att lyfta fram video online. Dabbers olika intuitiva lösningar bidrar med en originalitet i en vanligtvis standardiserad bransch. Utöver det har Dabber med sitt projekt ideasforchange.tv banat väg för nya kunskapskanaler samt visat värdet med att äga kunskap kring både teknik, koncept och innehåll.

Dabbers revolutionerande webb-tv lösningar och unika kompetens där fokus ligger på innehåll, estetik och snabb leverans har bidragit till ett flertal framgångsrika kundcases där man utvecklat ett flertal koncept där webb-tv presenteras på ett nytt sätt med hjälp av innovativa lösningar och intuitiva 3D-gränssnitt.

Webb-tv har haft en kraftfull tillväxt den senaste tiden, men det är bara början. Utvecklingen pekar redan mot mer interaktivitet, mer djup samt bättre och smartare videolösningar som tar hänsyn till besökarnas krav.
Med bakgrund inom samtidskonsten och webbutveckling kombinerar Dabber den senaste teknologin med kunskap kring vad som skapar bra innehåll.

Rulla till toppen