Corroded klara för ännu ett TV-spel

corroded-2010

Corroded har fått med sin låt Come on in på tv-spelet Major League Baseball 2K11. Låten är plockad från bandets debutskiva Eleven shades of black, och kommer att ingå i samtliga format som spelet släpps på, t.ex. Playstation 3, Xbox 360, Wii, samt PC.

Övriga artister på Major League Baseball 2K11 är Pearl Jam (Rearview Mirror), och Joan Jett (Bad Reputation)m.fl.

Som tidigare rapporterats har Electronic Arts, och CORRODED gjort gemensam sak och producerat soundtracket ”Age Of Rage” till det nya FPS-onlinespelet BattlefieldPlay4Free. Låten släpptes 31/3 digitalt över hela världen.

Låten som även den är producerad av Patrik Frisk kommer att inkluderas i den internationella releasen av albumet ”Exit To Transfer” som släpps senare i vår. Albumet kommer även att re-releasas i Sverige med BattlefieldPlay4Free-låten ”Age Of Rage” som bonusspår.

CORRODED blev kända för svenska folket när TV4 handplockade deras debutsingel ”Time and again” till reklamfilmen för Expedition Robinson. CORRODED gick direkt in på 6:e plats på den svenska albumlistan när deras andra album ”Exit To Transfer” släpptes i höstas. Även denna gång jobbade CORRODED med stjärnproducenten Patrik Frisk (Takida-Plan Three e.t.c)

CORRODED har turnerat flitigt de senaste åren och har hunnit med de flesta viktiga rockklubbarna och festivalerna redan. I höstas ledde detta till en förbandsturné med AVENGED SEVENFOLD på deras Nordendatum.

Rulla till toppen