Coop förlänger sponsorskapet med Peace & Love

Coop fortsätter som huvudsponsor åt Peace & Love under 2013. Coop har varit festivalens huvudsponsor under de tre senaste åren och idag blev det klart att samarbetet förlängs ytterligare ett år. Årets festival arrangeras den 25-29 juni.

Vi är väldigt restriktiva när vi väljer huvudsponsorer. Coops värderingar går hand i hand med våra, så det känns oerhört roligt att vi kommer att fortsätta vårt samarbete, säger Kristin Forsberg, ansvarig för sponsring och samarbeten på Peace & Love.

Peace & Love är Sveriges största festival med ca 35 000 besökare och därmed en attraktiv plats för Coop att möta både nuvarande och framtida kunder och medlemmar på.

Sponsorskapet är en del i Coops varumärkesresa som bland annat handlar om att tillföra mer emotion i upplevelsen av företaget. Coop vill finnas med i sammanhang som medlemmarna minns och pratar om.

Genom Peace & Love bygger vi vårt varumärke och skapar samtidigt konkret medlemsnytta genom att erbjuda rabatterade biljetter och andra förmåner kopplade till vårt sponsorskap. Den service som vår speciella festivalbutik ger är också mycket uppskattad, säger Thomas Engelhart, vd för Coop Marknad.

Peace & Love och Coop delar värderingar som handlar om hållbarhet och strävan efter en bättre värld, värderingar som dessutom de unga festivalbesökarna gillar. Därför känns det extra roligt och viktigt att genomföra det här samarbetet, säger Annica Rutgersson, föreningschef på Konsumentföreningen Svea som Coops medlemmar i Borlänge tillhör.

Festivalbutik och grillservice
Även i år kommer Coop att bygga upp sin mycket populära dygnet runt öppna festivalbutik på campingområdet. Nytt för i år är ”Coops Grillservice” med meny- och tillagningstips samt försäljning av grilltillbehör.

Billigare biljetter för medlemmar Coop kommer att erbjuda rabatterade biljetter till sina medlemmar. Under fem dagar (18-22 mars) kommer 500 festivalpass säljas för 1500 kr, jämfört med ordinarie pris som är 1760/1960 kr. Detta erbjudande gäller endast för Coops medlemmar och avser festivalpass samt festivalpass med vanlig camping. För mer information, se www.coop.se.

Rulla till toppen